Aké výhody ponúka catering?

Aké výhody ponúka catering?

Rodinné či firemné stretnutia predstavujú významné udalosti, kedy majú ľudia príležitosť sa stretnúť a nachvíľku sa zblížiť aj mimo domácností či kancelárií. Taká organizácia však často stojí veľa času, energie a neraz aj stresu. Na to je tu však catering a jeho služby. Catering, to je nielen dobré jedlo, ale aj milý a profesionálny personál či technické zabezpečenie. Aké výhody teda ponúka catering ponúka?

Chutné jedlo

Veľkou a dôležitou súčasťou rodinných či firemných stretnutí je určite dobré jedlo. Chutné jedlo nielen zaplní žalúdky, ale aj uvoľní atmosféru a ľahko naštartuje konverzáciu medzi hosťami. Catering sa stará primárne o túto stránku. Reštauračné a stravovacie služby El Toro sa v rámci cateringu postará o obložené misy, obložené chlebíčky, plnené bagety, mini pizze, rôzne druhy závinov, šaláty a množstvo ďaľších chutných pokrmov, ktoré sa odvíjajú od požiadaviek zákazníka. Viac uvádza vo svojom jedálnom lístku.

Šikovný personál

Catering to je aj profesionálny personál, ktorý jedlo pripraví i dopraví. Na mieste catering hostí obslúži, odsleduje čerstvosť a dostatok jedla a pitia na stoloch. Do catringového tímu patria kuchári, vodiči, časníci, barmani, prípadne hostesky, všetko záleží od veľkosti akcie a požiadaviek. Personál cateringu vie takisto naplánovať vhodné priestory, výzdobu, ozvučenie a osvetlenie, prípadne ubytovanie pre hostí.

Príjemná atmosféra

Ako sme načrtli, catering vie pozitívne ovplyvniť atmosféru podujatia. Sýti hostia, o ktorých je dobre postarané zo strany personálu, často ani nepotrebujú bohatý program. Hoci aj o to sa dokáže catering postarať. Catering vie zabezpečiť tiež technickú stránku akou je spomenuté ozvučenie a osvetlenie, čo dáva priestor rôznym príhovorom, súťažiam či tanečnej zábave.

Dobré priestory

Spoločnosť zabezpečujúca catering môže nechať výber priestorov na zákazníka alebo navrhnúť priestory podľa zákazníkových želaní. Prípadne môže poskytnúť vlastné priestory ako to robí napríklad aj gastroslužba El Toro v Žiline, ktorý vedia poskytnúť priestor až pre 160 ľudí. Práve tam sa odohralo už množstvo rautov, stužkových, svadieb, recepcií, prezentácií, večierkov, seminárov, konferencií či školení. V galérii ukazuje množstvo profesionálne zvládnutých akcií.

Dekorácie, inventár a ďaľšie drobnosti

Catering zabezpečí pre plánované podujatia taktiež výzdobu a dekorácie podľa želania zákazníka. Zapožičia inventár, naplánuje program, zabezpečí foto a video produkciu, moderátora, hudobnú skupinu, ale aj drobnosti ako domáce ručne robené cukrovinky. Zjednodušene povedané, dobrý catering zabezpečí všetko, čo si dané podujatie pýta.

El Toro, s.r.o. okrem cateringu zabezpečuje závodné stravovanie v Žiline a Dolnom Kubíne. Zabezpečuje reštauračné a stravovacie služby vrátane rozvozu jedál pre celé firmy. Viac informácií uvádza na svojej internetovej stránke spolu s kontaktnými údajmi.

Kamenná 8898 /3A 01001 Žilina
tel.: +421911991991

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888