Viete, prečo videovrátnik nesmie chýbať u vás doma

Viete, prečo videovrátnik nesmie chýbať u vás doma

Dobrý videovrátnik je ako dobrý sluha. Pre svojho pána zaistí komfort a bezpečnosť. Postará sa, aby ho nevyrušoval nikto nepozvaný. Videovrátnik zároveň prispeje ku kvalitnejšiemu bývaniu. Predstavuje moderné komunikačno-bezpečnostné riešenie, ktoré umožňuje komunikáciu s prichádzajúcou osobou. Po jej ohlásení a zhliadnutí tváre či postavy sa viete lepšie rozhodnúť, či ju pustíte, alebo nepustíte dovnútra.

Vďaka videovrátnikovi budete prichádzajúceho nielen počuť, ale aj vidieť

V porovnaní s bežnými audiodorozumievacími zariadeniami má videovrátnik istú pridanú hodnotu. Prichádzajúceho umožňuje nielen počuť, ale aj vidieť. Spoľahlivejšie rozpoznáte osobu, ktorá chce vstúpiť do vášho domu či bytu. V závislosti od toho viete lepšie reagovať. Čiže ak osobu na monitore nepoznáte a vidíte, ako sa doslova dobíja do vnútra, určite siahnite po telefóne a vytočte 112. Ak chystáte tajnú narodeninovú oslavu a videovrátnik prezradí, že oslávenec je už pred dverami, tak viete, že nastal čas ukryť sa a vykríknuť – Všetko najlepšie. Je zrejmé, že každý uvíta možnosť vidieť osobu, s ktorou komunikuje, a to najmä z bezpečnostných dôvodov. Videovrátnik je obzvlášť odporúčaný do domácností, v ktorých žijú starší ľudia. Po zhliadnutí prichádzajúcej osoby ju môžu lepšie identifikovať – a to nielen podľa hlasu, ale aj vzhľadu. Aj preto je videovrátnik výborným bezpečnostným prvkom, ktorý sa stáva čoraz častejšou súčasťou slovenských domácností aj firiem.

Videovrátnik a jeho výber

Videovrátnik sa spája aj s komfortom, keďže umožňuje otváranie vchodových dverí z pohodlia domova. Ako si vybrať ten najlepší? Na trhu sú dostupné mnohé modely od rôznych výrobcov. Medzi základné parametre, ktoré by mal mať váš videovrátnik, určite patrí vhodná veľkosť obrazovky, primeraná farebnosť obrazu, možnosť obojstrannej komunikácie, nastavenie hlasitosti či kontrastu, zabudované slúchadlo, ale aj záruka od predajcu. Pri výbere dbajte na praktickosť, funkčnosť a odolnosť. Videovrátnik patrí medzi odporúčané investície, veď kvalitný model spoľahlivo poslúži aj 10 – 15 rokov. Na záver dobrá rada – videovrátnik je akýmisi druhými očami. Preto ak na obrazovke vidíte osobu, ktorú nepoznáte, avšak ktorá sa dožaduje vstupu do objektu – vždy žiadajte, aby vám do kamery ukázala legitimáciu (preukaz a pod.). Pretože ten, kto o sebe tvrdí, že je poštár, policajt a podobne nemusí vždy hovoriť pravdu.

Široký výber elektroinštalačného tovaru, svietidiel, ventilačnej techniky, vypínačov, elektrického ručného náradia, záhradkárskych potrieb a iného elektro sortimentu (vrátane videovrátnika) ponúka spoločnosť HS-ELECTRIC. Úžasný výber, výborné ceny. Kontaktujte nás pre viac informácii.

Odborárska 1381 /18 91501 Nové Mesto nad Váhom
tel.: +421905749901

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888