Projektor má množstvo použití, výber je na vás

Projektor má množstvo použití, výber je na vás

Multimediálny LED projektor sa využíva v školstve, na firemné účely ale aj v domácnosti. Podľa toho, kde sa bude používať, je možnosť zvoliť si ten správny. Už viete na akú činnosť vám bude slúžiť? Sledovanie filmov či hranie hier, na pracovné účely, prezentácie alebo potrebujete interaktívny projektor? Multimediálny praktický mini LED projektor svojou svietivosťou, konektivitou a kompaktnými rozmermi zaujme snáď každého používateľa.

Projektor môže byť lepšia voľba ako televízor!

Prečo by sme si aj doma nemohli užiť zážitok veľkého plátna ako v kine? Čo myslíte, kto má dnes doma televízor a pozerá na ňom klasické programy? S rozmachom streamovania obsahu po internete sa predsa všetci tešíme z možnosti vlastného výberu filmov aj seriálov a to dokonca v čase, ktorý vyhovuje nám! Mnohí z nás sa s projektorom stretávali väčšinou v kine, ale dnes už nie je žiadny problém si projektor zaobstarať aj pre domáce či firemné nasadenie. Výber je slušný, možností je veľa. Je na čase sa rozhodnúť a tiež sa vrhnúť do sveta projektorov! Veľkou výhodou je možnosť premietania skutočne veľkého obrazu, vtiahnutie do deja a zážitok naozaj ako z kina!

Poznáte výhody LED projektora?

Najväčšia výhoda projektora je už spomínaná veľkosť obrazu. S ňou súvisí aj efektivita z hľadiska spotreby. Klasické LCD obrazovky majú pri väčších rozmeroch vyššiu spotrebu, ale projektor takéto problémy nemá. Aj pri väčších uhlopriečkach je jeho efektivita veľmi dobrá. Ak ste niekedy mali tú česť s naozaj veľkým LCD televízorom, tak určite viete, že manipulácia s takouto obrazovkou býva celkom o nervy a aj o bezpečnosť všetkého naokolo. Oproti tomu taký projektor je svojimi rozmermi oveľa kompaktnejším riešením. Teda ak sa nebavíme o špičkových modeloch s väčšími rozmermi, ktoré by sa uživili pokojne aj v klasickom kine.

Spoločnosť Mirkos s.r.o. je prevádzkovateľom e-shopu Lemes.sk, obchodu s náhradnými dielmi a príslušenstvom pre mobilné telefóny. Špecializujeme sa na širokú ponuku produktov

hlavne od značiek Apple, Samsung a HUAWEI. Okrem širokého sortimentu náhradných dielov a príslušenstva pre mobilné telefóny u nás nájdete aj poľovnícke potreby, ozónové generátory, športové, full HD kamery, laserové merače, laserové epilátory, detektory plynu, termokamery aj bezkontaktné teplomery. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať emailom alebo telefonicky. Tešíme sa na váš nákup!

Štúrova 102 /6 97271 Nováky
tel.: +421951252337

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888