Mobilná klimatizácia zaistí vytúžené ochladenie aj u vás doma

Mobilná klimatizácia zaistí vytúžené ochladenie aj u vás doma

Mobilná klimatizácia je úžasným riešením na prehriaty interiér. Postará sa o príjemné ochladenie vzduchu počas celého leta a o odvod nepríjemného tepla z miestnosti. Mobilná klimatizácia je ideálna obzvlášť v prípade, ak z nejakého dôvodu nie sú možné stavebné zásahy do konštrukcie nehnuteľnosti, resp. nechcete takéto zásahy realizovať. Aké ďalšie výhody táto klimatizácia ponúka?

Čo je mobilná klimatizácia a kde ju umiestniť

Mobilná klimatizácia predstavuje jednoduchú, pohodlnú a rýchlu cestu k dokonalému teplotnému komfortu presne podľa vašich predstáv. Štandardne sa skladá z jednotky na kolieskách a hadice, ktorú je potrebné vyviesť von oknom, príp. aj otvorom v stene. Klimatizácia sa má nachádzať v miestnosti, kde nehrozí nebezpečenstvo vznietenia horľavých látok. Klimatizácia určite nemá byť umiestnená v blízkosti vykurovacích zariadení (radiátory, krby a pod.) či na mieste, kam svieti priame slnečné svetlo. Nevyhnutnosťou je dobre vetraný priestor. Nezabúdajte, že mobilná klimatizácia obsahuje vetracie otvory, ktoré by nemali byť zablokované. Ak je potrebné zabezpečiť opravu, vždy kontaktujte autorizovaný servis. Neodborná manipulácia môže byť nebezpečná pre vaše zdravie, ako aj pre samotnú klimatizáciu. Ak neviete, ako si vybrať klimatizáciu, obráťte sa na profesionálne predajne.

Spoznajte výhody mobilnej klimatizácie

Mobilná klimatizácia má jednoduché ovládanie (zvyčajne dotykový displej s tlačidlami). Taktiež je ľahko prenositeľná (niektoré modely sú vybavené kolieskami). Je možné okamžité použitie, stačí ju zapojiť do elektrickej siete. Žiadne stavebné zásahy nie sú potrebné. Mobilná klimatizácia je ideálna aj do chát, karavanov či iných stiesnenejších priestorov, ktoré zvyknú byť málo vetrané alebo nie sú tak často obývané. Klimatizácia ich za pomerne krátky čas ochladí/vyhreje. Je potrebné zdôrazniť, že mobilná klimatizácia plní do istej miery aj funkciu čističky vzduchu. Tajomstvom sú filtre zachytávajúce prach, baktérie, peľ a iné škodliviny nachádzajúce sa v ovzduší. Samozrejme, filtre je potrebné pravidelne čistiť a vymieňať, iba tak bude klimatizácia dostatočne účinná pri čistení vzduchu. S tým je spojená ďalšia výhoda – prevencia proti vzniku škodlivých plesní v interiéri.

Chcete mať doma výkonnú a spoľahlivú klimatizáciu? Kontaktujte expertov zo spoločnosti KlimaRek. Postaráme sa o montáž, inštaláciu aj servis. Cenovú ponuku vám vypracujeme zadarmo. Zabezpečujeme profesionálne služby v oblasti klimatizácie, ale aj rekuperácií, kúrenia, tepelných čerpadiel a vzduchotechniky.

Tehelná 46 /4 95301 Zlaté Moravce
tel.: +421910952771

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888