Servis tlačiarní – prečo je dôležitý?

Servis tlačiarní – prečo je dôležitý?

Kontakt na kvalitný servis tlačiarní by ste mali mať vždy po ruke. Nikdy neviete kedy sa tlačiareň môže pokaziť či poškodiť. V najlepšom prípade je vhodné mať záručnú dobu pre vašu tlačiareň vždy aktívnu. Pokiaľ tá vaša už skončila – informujte sa u predajcu tlačiarní o možnosti jej predĺženia. Každopádne, s aktívnou, ale aj s tou neaktívnou zárukou - zverte servis tlačiarní jedine do rúk profesionálov. Viete ako nájsť kvalitný servis tlačiarní?

Na čo slúži servis tlačiarní?

Servis tlačiarní – ten rozhodne nepodceňujte. Najvhodnejšie je samozrejme myslieť na pravidelný servis či pravidelné kontroly vašej tlačiarne. Len tak sa dokážete vyvarovať poškodeniam väčšieho rozsahu či poškodeniam náročným na opravu. Pravidelný servis tlačiarní v porovnaní s kompletnými opravami či kúpou novej tlačiarne je cenovo podstatne výhodnejší. Najmä pokiaľ ste investovali do cenovo drahšej profesionálnej tlačiarne.

Či už tlačiareň využívate len občasne pre vlastné potreby alebo vlastníte tlačiarne, ktoré sú používané vo firmách či tlačiarňach pre využitie pre klientov – kontakt na spoľahlivý servis tlačiarní si určite odložte. Ak si všimnete čo i len menšie odklony od klasického akostného stavu, na ktorý ste pri tlači zvyknutí - servis tlačiarní kontaktujte čím skôr.

Ako si vybrať spoľahlivý servis tlačiarní?

Keď servis tlačiarní, tak jedine ten na 100% profesionálnej úrovni. Nekvalitnému servisu sa rozhodne vyhýbajte. Oravy by mohli byť nedostatočne alebo krátkodobé. Obráťte sa zakaždým na spoľahlivý servis tlačiarní, ktorý poskytuje certifikované opravy za použitia certifikovaných náhradných dielov. Použitiu nekvalitných dielov s rovnako vyhýbajte – overte si, že náhradné diely použité pre opravu vašej tlačiarne spĺňajú všetky nároky a parametre dané výrobcom.

Prečítajte si viaceré recenzie a hodnotenia poskytovateľa servisu tlačiarní. Tie by mali byť v prvom rade akostné a hovoriť o kvalitnej komunikácii a spoľahlivých službách či profesionálne odvedených opravách tlačiarní. V prípade, že vaša záruka na tlačiareň už vypršala – využiť zakaždým môžete pozáručný servis tlačiarní od spoľahlivého poskytovateľa alebo sa informovať o možnosti predĺženia záručného servisu.

Spoločnosť Prime Service, s.r.o. je spoločnosť zabezpečuje profesionálny servis tlačiarní značiek EPSON, BROTHER a KYOCERA. Okrem toho vám ponúkame široký sortiment náhradných dielov, predaj spotrebného materiálu a odborné poradenské služby. Neváhajte nás kontaktovať.

Čajkovského /8 98401 Lučenec
tel.: +421918789208

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888