Vzduchotechnika vám zabezpečí bezstarostné nadýchnutie sa

Vzduchotechnika vám zabezpečí bezstarostné nadýchnutie sa

Vzduchotechnika zabezpečuje celkovú výmenu vzduchu. Teda zabezpečuje prívod a následne odvod vzduchu z vášho interiéru. Sme spoločnosť KREMIX plus, s. r. o. a ponúkame vám tú najspoľahlivejšiu  vzduchotechniku v Banskej Bystrici. Dýchajte vo vašom interiéri čerstvý a kvalitný vzduch. S nami sa nadýchnete lepšie.

Vzduchotechnika nesmie chýbať v žiadnom nákupnom centre

Svoje uplatnenie nachádza vzduchotechnika najmä v priemyselných budovách, v nákupných centrách, vo firmách či v kanceláriách. V prípade, že potrebujete kvalitnú vzduchotechniku, ste na správnom mieste. Vzduchotechnika z Banskej Bystrice vám dokáže zabezpečiť kvalitné dýchanie aj na športoviskách či vo verejných priestoroch. Stačí nás len osloviť a my vám dodáme tú najlepšiu vzduchotechniku na trhu. V prípade záujmu vám vieme poskytnúť aj tepelné čerpadlo. Prípadne sa vám môže zísť aj klimatizácia do vašich firemných priestorov. Konfrontujte nás s vašimi potrebami a my vám zabezpečíme všetko, čo je v našich silách. Nielen vzduchotechnika sa zíde v obrovských a nadrozmerných priestoroch. Dodáme vám kvalitné produkty v krátkom čase.

S každou vzduchotechnikou je spojený pravidelný servis a dezinfekcia

Vďaka dnešným moderným technológiám, akou je vzduchotechnika alebo akými sú čističky vzduchu, môžete vzduch patrične upravovať. Najmä vo väčších priestoroch môže byť vzduch veľmi ľahko zvlhčovaný, ochladzovaný, ohrievaný a jednoducho nekvalitný. Práve preto máme za to, že vzduchotechnika prispieva k zdraviu a tiež k pohodliu každého človeka. Nezabúdajte však na fakt, že dezinfekcia je veľmi dôležitá pre každú vzduchotechniku. Aby dokázala vzduchotechnika spoľahlivo slúžiť, je potrebný pravidelný servis a dezinfekcia. Servis a tiež kontroly vzduchotechniky vám náš tím z Banskej Bystrice vždy rád vyhotoví. Sme tu pre vás a pre vaše ľahšie dýchanie. Spoľahnite sa na našu kvalitu.

41 97401 Kynceľová
tel.: +421903525279

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888