Čo sú to racky?

Čo sú to racky?

Racky sú špeciálnym systémom pre montáž a prepojovanie jednotlivých serverových komponentov do jednej perfektne usporiadanej štruktúry. Tú je následne vďaka rackom možné jednoducho a najmä rýchlo pripojiť do elektrickej a dátovej siete. v našej ponuke na webstránke rittal.com vám ponúkame racky najvyššej kvality.

Prečo sa rozhodnúť pre vysokokvalitné racky?

U nás na rittal.com nájdete výhradne racky najvyššej kvality. Kvalita rackov je mimoriadne dôležitá. Len tak je možné zabezpečiť kvalitné prepojovanie jednotlivých serverových komponentov do štruktúry, ktorá bude spoľahlivo fungovať. Nami ponúkané racky sú overené rokmi používania a neustáleho zdokonaľovania systémov. Vieme, že v každej prevádzke, ktorá si vyžaduje kvalitné serverové prepojenie, nie je priestor na časté poruchy či rýchle vypovedanie životnosti.

Nami ponúkané racky sú obľúbené medzi používateľmi na Slovensku aj v zahraničí. Naši odberatelia vedia, že na kvalitu nami ponúkaných rackov sa môžu zakaždým spoľahnúť. Vysoká kvalita je samozrejmosťou aj pri nami ponúkaných rozvádzačoch, rozvádzačových skriniach či dátových rozvádzačoch.

Kde všade je možné využitie rackov?

Racky sú najčastejšie využívané v IT oblastiach. Stretnúť sa s nimi môžete aj pri zvukových aparatúrach alebo v telekomunikáciách, v ktorých sa rackové riešenia uplatňujú čoraz častejšie.

Vo všeobecnosti je racková skriňa oceľovou konštrukciou s presne danými rozmerovými parametrami. Tvorená je najčastejšie dvoma plochými koľajnicami. Vo zvislom smere je racková skriňa roztriedená na malé jednotky - rack units. U nás v Rittal s.r.o. sme pripravení prispôsobiť racky vašim individuálnym potrebám či požiadavkám vašej prevádzky. Kontaktovať nás neváhajte aj v prípade záujmu o filtroventilátory, klimatizácia rozvádzačov či profi serverové skrine a zbernicové systémy. Viac informácií nájdete aj na našej webstránke rittal.com.

Mokráň záhon 4 82104 Bratislava II
tel.: +421232333911

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888