Kreativita nám nie je cudzia - fotovoltaika i galantéria naozaj idú dokopy

Kreativita nám nie je cudzia - fotovoltaika i galantéria naozaj idú dokopy

Sme Kremik.sk a nie je nám cudzia ani fotovoltaika, ani galantéria. Náš príbeh začal tak, že sme chceli zvýšiť energetickú sebestačnosť a realizovať sa prostredníctvom kreatívnej tvorby. Sme manželia, ktorí majú nápady a radi vás nimi očaria. Ponúkneme vám fotovoltaiku i vlnu.

Fotovoltaika a kreatívne myslenie jednoznačne uľahčia váš život

Fotovoltaika je výdobytok modernej doby a dokáže vám ušetriť množstvo financií. K fotovoltaike patria neodlúčiteľne fotovoltaické panely, ktoré sú vhodné na celoročné vonkajšie použitie. Naše portfólio, ktoré je zamerané na energetickú sebestačnosť vám okrem fotovoltaiky a fotovoltaických panelov ponúka aj meniče napätia. Sme manželia Katrenčíkovci a sme odhodlaní vám ponúknuť tú najlepšiu kvalitu. Ponúkame vám niečo zo sveta muža a niečo zo sveta ženy. Spoločne tak môže prostredníctvom kreatívneho myslenia vaša rodina dosiahnuť krásne spojenie a pevný tím. Preto sa inšpirujte aj ponukou z našej galantérie a svojej polovičke zakúpte bižutérne komponenty či pletacie priadze. Určite zabodujete.

S fotovoltaikou dokážete ušetriť niekoľko tisíc eur

Naša galantéria na internetovej stránke obsahuje niekoľko záložiek, akými sú poťahové látky, metrový textil či iné užitočné produkty na vyvíjanie vašej kreativity. Pomocou fotovoltaiky dokážete ušetriť na energiách niekoľko eur. Vďaka galantérií si zas jednoznačne váš domov skrášlite. Máme preto za to, že fotovoltaika a kreatívne myslenie ide k sebe. Už je len na vás, čo si z našej ponuky vyberiete. V prípade záujmu, navštívte našu internetovú stránku a vyberajte to, čo potrebujete. Radi vám poradíme ak máte nejaké nejasnosti z hľadiska fotovoltaiky i výroby šperkov. Stačí nás iba kontaktovať. Rodinná firma KREMIK je tu pre vás. K našim zákazníkom pristupujeme vždy profesionálne a individuálne. Spoľahnite sa náš tím.

25 97661 Lučatín
tel.: +421905167119

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888