Ponorné čerpadlá sa oplatí mať v každej záhrade

Ponorné čerpadlá sa oplatí mať v každej záhrade

Vitajte u Nautiservis, spol. s. r. o., ktorá vám zabezpečuje ponorné čerpadlá, povrchové čerpadlá, kalové čerpadlá a iné. Naša činnosť siaha až do roku 1993. Snažíme sa našim zákazníkom poskytnúť iba ten najlepší servis. Samozrejmosťou je ústretový prístup, profesionalita a tiež prijateľná cena.

3 neprehliadnuteľné benefity, ktoré vám ponúkajú naše ponorné čerpadlá

Ponorné čerpadlá obsahujú niekoľko skvelých výhod. Sú minimálne hlučné, ich účinnosť je maximálne vysoká, a to pri nízkej spotrebe danej energie. Ponorné čerpadlá majú tiež výborný výkon a hlavne sú univerzálne využiteľné. I keď vám naša spoločnosť ponúka aj špecializované čerpadlá, ponorným čerpadlom určite nikdy nič nepokazíte. Dokonca v našej ponuke nájdete aj produkt, akým je domáca vodáreň. Je výbornou voľbou pokiaľ chcete ušetriť vo vašom dome alebo na chate náklady na vodu. Samozrejme ponorné čerpadlá vám takisto vedia ušetriť výdavky na vodu, pretože privádzajú vodu z väčších hĺbok a tiež z dlhšej vzdialenosti. Využite naše poradenstvo, určite vám vyberieme tú najlepšiu alternatívu.

S ponornými čerpadlami ide každá práca okolo rodinného domu ľahšie

V prípade, že si zvolíte kúpu ponorného čerpadla v našej spoločnosti, garantujeme vám splnenie všetkých požiadavkou z hľadiska bezpečnosti. Naše ponorné čerpadlá sú navrhované tak, aby počas prevádzky vo vode boli maximálne odolné a tiež pevné. Každé čerpadlo musí spĺňať isté kvóty, aby vám vo vašom domove, v záhrade alebo pri pobyte na chate neoceniteľne pomohlo. Máme preto pre vás pripravené ponorné čerpadlo alebo čerpadlo na kanalizáciu či na odvodnenie zaplaveného priestoru. V našej ponuke nájdete aj závlahy a iné doplnkové produkty, ktoré neodlúčiteľne patria ku každej záhrade a rodinnému domu. Neváhajte nás kontaktovať ešte dnes. Náš profesionálny tím vás s radosťou obslúži a navrhne to správne riešenie pre váš dom a záhradu.

Pestovateľská 4 82104 Bratislava II
tel.: +421243413591

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888