Klimatizácia výrazne zníži teplotu v interiéri v letných mesiacoch

Klimatizácia výrazne zníži teplotu v interiéri v letných mesiacoch

Klimatizácia všeobecne zabezpečuje ochladzovanie vzduchu. Využíva sa hlavne v lete. My vám zabezpečíme klimatizáciu, ktorá splní všetky vaše očakávanie. Poraďte sa s našimi technikmi ešte dnes. Vyberieme vám takú klimatizáciu, ktorá bude funkčne a tiež dizajnovo sedieť do vašich priestorov.

Klimatizácia s difúzorom je tým najlepším a najzdravším riešením do vášho interiéru

Sme Profitex s. r .o. a navrhli sme pre vás klimatizáciu, ktorá sa predáva spolu s difúzorom. Je to zmiešavač vzduchu, ktorý odstraňuje akékoľvek nečistoty. Takisto vás klimatizácia s difúzorom chráni pred problémami, ktoré vzniknú v dôsledku studeného vzduchu. Zakúpte si u nás klimatizáciu, ktorá má perfektný výkon, myslí na vaše zdravie a vyzerá dokonalo. Stropná klimatizácia je najideálnejším riešením. Nezavadzia a viete ju perfektne zladiť s ostatnými doplnkami v interiéri. Sme Profitex s. r. o. a myslíme naozaj na všetko. Ako jediný vyrábame klimatizáciu s difúzorom na Slovensku. Radi vám ju teda vyrobíme, namontujeme a následne ju nainštalujeme všade tam, kde si budete priať.

Okrem klimatizácie vám zabezpečíme aj servis a opravu zariadení

Okrem toho, že vám zabezpečíme tú najlepšiu formu klimatizácie, predávame kvalitné ručné náradie a aj elektrické náradie. Vyberte si pokojne ešte dnes z nášho internetového obchodu. Spolu s touto ponukou vykonávame aj servis či opravu zariadení a strojov. Zamestnávame šikovný tím ľudí, ktorý vám je vždy maximálne k dispozícií. Neustále vymýšľame nové metódy, ako by sme zlepšili našu ponuku. Preto, ak sme vás presvedčili a máte záujem o klimatizáciu alebo iné produkty, neváhajte nás osloviť ešte dnes. Radi vám priblížime všetky detaily, ktoré vás o našej aktuálnej ponuke zaujímajú. Nachádzame sa v Novom Meste nad Váhom a tešíme sa na každého nového klienta a vzájomnú spoluprácu.

Hviezdoslavova 2168/35 91501 Nové Mesto nad Váhom
tel.: +421948303419

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888