Dovolenka a ubytovanie na Spiši. Navštívte známe miesta v obľúbenom turistickom regióne

Dovolenka a ubytovanie na Spiši. Navštívte známe miesta v obľúbenom turistickom regióne

Spiš je nepochybne jeden z najkrajších slovenských regiónov, kde nájdete aj skvelé ubytovanie takmer v každej jeho časti. Ak si chcete užiť dovolenku na Slovensku, odporúčame navštíviť jeho turistické perly, akým je napríklad Slovenský raj, Pieniny, Nízke Tatry a iné. Spiš je však bohatý aj na množstvo ďalších turistických miest či už ide o národné parky, hrady, mestá alebo kúpele. Ak rozmýšľate kde stráviť voľné dni, Spiš je skvelým riešením.

Zarezervujte si vhodné ubytovanie ešte predtým ako začnete objavovať región

Či už sa rozhodnete objavovať mestá, národné parky alebo ďalšie atraktívne lokality Spiša, vždy si predtým zabezpečte primerané ubytovanie. Nech sa už rozhodnete pre hotely, penzióny alebo apartmány, určite nájdete miesto na odpočinok, ktoré bude spĺňať vaše požiadavky. Mnohé ubytovania ponúkajú okrem základného vybavenia aj možnosť väčšieho luxusu, kedy si klienti môžu dopriať v ich zariadení napríklad saunu, wellness či privátne bazény. Výber ostáva na vás, dôležité je, aby ste boli počas vášho pobytu dostatočne oddýchnutý a pripravený na nové objavovanie turistickej oblasti.


Dovolenka nie je len o ubytovaní, preto si pripravte itinerár s miestami, ktoré chcete navštíviť

Spiš je nielen atraktívny, ale aj turisticky bohatý región. Každý návštevník v akomkoľvek veku si tu nájde to svoje. Preto nie je dôležité či cestujete s rodinou a deťmi, s kamarátmi, v páre alebo len tak objavujete Slovensko samostatne, nudiť sa určite nebudete. V Pieninách môžete splavovať Dunajec na drevených pltiach, milovníkov hradov očarí rozlohou ten najväčší v strednej Európe, teda Spišský hrad, v Levoči, zapísanej na zozname UNESCO objavíte Baziliku svätého Jakuba s jej gotickými oltármi a vo Vysokých Tatrách si doprajete turistiku a tie najkrajšie pohľady na slovenské štíty.

Dovolenka a ubytovanie na Spiši by preto mali byť v pláne každého slovenského cestovateľa, aby spoznal aspoň niektoré krásy tejto nádhernej slovenskej lokality. Ak sme vás inšpirovali a máte chuť vyraziť ihneď, využite skvelú ponuku ubytovania v súkromí.

Penzión Lacov Dom nájdete v dedinke Klčov neďaleko Spišského hradu a mesta Levoča. Ponúkame ubytovanie v apartmánoch, v tichom prostredí. Súčasťou nášho ubytovania je aj wellness zóna s vírivkou, saunou a bazénom. Ponúkame služby požičovne bicyklov a možnosť skvelého stravovania. Ak plánujete navštíviť spišský región, rezervujte si ubytovanie u nás. Tešíme sa na vás.


Klčov 235 05302 Klčov
tel.: +421917209330

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888