Kam na najbližší výlet? Prinášame tipy na 4 termálne kúpaliská + 1 krásny hotel

Kam na najbližší výlet? Prinášame tipy na 4 termálne kúpaliská + 1 krásny hotel

Premýšľate kam na najbližší výlet? Ak túžite po oddychu zvoľte si hotel, ktorý vás aspoň na chvíľu odbremení od bežných činností dňa. Ak hľadáte kompromis medzi relaxom a športom, návšteva termálnych kúpeľov je ideálnym riešením. Na našom území by sme napočítali 123 termálnych prameňov. My si spomenieme štyri z nich, ktoré sa nachádzajú pri sebe pomerne blízko.

Za oddychom do hotela

Navyše sa nachádzajú krásnej južnej časti Slovenska. Hotel, ktorý si získal srdcia mnohých hostí, Villa Romaine, sa nachádza v kúzelnom mestečku Šahy. Práve odtiaľ je to na skok k viacerým obľúbeným kúpaliskám s termálnou vodou, ale aj iným zaujímavostiam. Moderný hotel ponúka rustikálne apartmány s luxusným vybavením a službami. Hostia si tam v príjemnom a tichom prostredí môžu oddýchnuť od pracovného nasadenia, no aj od všedných činností dňa. Pre šikovný personál je čistota a komfort samozrejmosťou, zatiaľ čo zamestnanci v kuchyni pre hostí pripravujú gastro špeciality. Ak chcete zároveň spraviť niečo pre svoje telo, toto je to správne miesto.

S hotelom bližšie k zážitkom

V blízkosti hotela Villa Romaine sa nachádzajú štyri kúpaliská, každé prináša ľudskému organizmu iné benefity. Tými najvychýrenejšími v okolí sú Dudince, ktoré vďaka jedinečnému zloženiu vody liečia naraz ochorenia pohybového aparátu aj srdcovo-cievneho systému. Môže za to kombinácia oxidu uhličitého a sírovodíka, ktorá je jediná tohto druhu v strednej Európe. Menším, no rovnako zaujímavým kúpaliskom s termálnou vodou je Dudinka, ktorá ponúka 4 bazény. Pomáha liečiť ťažkosti s pohybom a nervové ochorenia.

Starostlivosť v hoteli

Neďaleko hotela sa nachádza tiež obľúbené termálne kúpalisko Santovka, ktorá má priaznivé účinky okrem srdcovo-cievneho systému tiež na reumatické ochorenia. Svoje služby však ponúka sezónne. Počas letných mesiacov je otvorené aj levočské termálne kúpalisko Margita-Ilona štyri bazény a komplex športových a zábavných atrakcií pre dospelých aj deti. Po každom prekúpanom dni sa o vás postará hotel Villa Romaine a jeho príjemný personál.

Hotel & Reštaurácia Villa Romaine dlhodobo ponúka hosťom krásne ubytovanie v rustikálnom štýle, ktorý sa so svojimi šikovnými kuchármi postará o jedinečné gastro zážitky. Milý a šikovný personál je pripravený postarať sa o vás počas celého pobytu na vysokej úrovni a naplniť vaše predstavy o luxusnom a komfortnom ubytovaní. Kontakt a ďalšie informácie nájdete na webe hotela.

Hlavné námestie 13 93601 Šahy
tel.: +421367410810

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888