Ubytovanie s wellness potrebuje teraz každý

Ubytovanie s wellness potrebuje teraz každý

Posledné obdobie bolo náročným pre nás všetkých. Ubytovanie s wellness je príjemným pohladením a návratom k vlastnej podstate. Spojenie čerstvého vzduchu, prechádzok v krásnej prírode, kvalitná strava a saunovanie či perličkový kúpeľ sú tým správnym liekom pre unavené telo a uponáhľanú myseľ. Veríme, že spoločne nájdeme ubytovanie s wellness, ktoré bude to pravé.

Wellness je životný štýl

Ubytovanie s wellness je obľúbeným a vyhľadávaným pojmom súčasnosti, a to najmä medzi pracovne vyťaženými. Slovo wellness je anglického pôvodu a znamená stav, kedy je človek v dobrej psychickej i fyzickej kondícii. Ak by sme šli do histórie, ocitli by sme sa v starovekom Grécku, kedy sa už tamojší ľudia pokúšali o harmonický súlad fyzickej a duševnej stránky. Zatiaľ čo Gréci mysleli najmä na cvičenie a posilňovanie tela, pre Rimanov bol zas prvoradý horúci kúpeľ.

Sauna prináša okamžité výsledky

Dnes máme veľa možností a nástrojov ako sa k harmónii tela a mysle priblížiť. Napríklad sauna má vo wellnesse významné miesto. Saunovanie priaznivo pôsobí na svalstvo, pokožku, nervový systém a imunitu. Saunovanie prináša okamžitú relaxáciu a oddych pre telo a myseľ. V niektorých Škandinávskych krajinách sa sauna teší takej obľube, že je súčasťou väčšiny domácnosti. U nás tento sa tento trend natoľko nerozrástol, no o to vzácnejšie je, ak navštívime ubytovanie s wellness.

Perličkový kúpeľ pre každého

Ak sauna nie je vaša šálka kávy, wellness procedúry ponúkajú široké spektrum vodoliečby blahodárnej najmä pre pohybový aparát. Typickým príkladom je perličkový kúpeľ, ktorý uvoľňuje svalstvo, stimuluje nervový systém a krvný obeh. Horúca voda spolu s bublinkami prináša úľavu a relaxáciu pre celé telo.

Ubytovanie s wellness

Fínsku saunu i perličkový kúpeľ ponúka zrekonštruovaný Penzión Gazda v malebnej obci Ždiar. Ubytovanie s wellness leží v údolí medzi Belianskymi Tatrami a Spišskou Magurou, je skvelým miestom pre oddych a zharmonizovanie tela a mysle. Viac sa môžete dozvedieť vo fotogalérii. Miesto ponúka krásne prechádzky v prírode a športové vyžitie v letných aj zimných mesiacoch. Penzión Gazda si okrem profesionálneho servisu potrpí na kvalitnú stravu z lokálnych surovín vo svojej reštaurácii. Jedlo a výživa sú tiež súčasťou wellness filozofie.

V zdravom tele zdravý duch

Tatranský vzduch a krásna príroda v Ždiari pretkávaná mnohými náučnými a turistickými cestičkami nabádajú na dlhé prechádzky. Okolie ponúka viaceré atrakcie v podobe rozhľadní. Okrem turistiky blízke miesta ponúkajú množstvo športových aktivít, najmä pre lyžiarov a nadšencov zimných športov. Po každej náročnejšej aktivite na vás čaká ubytovanie s wellness, ktoré umožní telu sa zrelaxovať a oddýchnuť.

Penzión Gazda ponúka skvelé ubytovanie s wellness počas celého roka. Navyše je pripravený aj na rodiny s deťmi, je vybavený hračkami, detskou kuchynkou, stolným hokejom a ďalšími spoločenskými hrami. Oddych a nezabudnuteľné zážitky už na hostí čakajú.


387 05955 Ždiar
tel.: +421524498242

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888