Dôvody, prečo je rodinná dovolenka na Liptove ten pravý relax

Dôvody, prečo je rodinná dovolenka na Liptove ten pravý relax

Rodinná dovolenka na Liptove? Prečo nie! Najmä v období, kedy sú rodinný rozpočet či možnosti cestovania značne okresané je dovolenka u nás skvelý nápad. Táto oblasť ponúka množstvo úžasných dôvodov, prečo sa oplatí stráviť rodinnú dovolenku práve na Liptove. Na rodinnej dovolenke na Liptove môžete zažiť oveľa viac dobrodružstva zážitkov ako v zahraničí pri mori. V našom článku sa dozviete, prečo sa rodinná dovolenka na Liptove rozhodne oplatí.

Rodinná dovolenka na Liptove v letnej sezóne

Rodinná dovolenka na Liptove ponúka množstvo čarokrásnych miest, ktoré sa oplatí navštíviť. Ak obľubujete letnú turistiku, lokalita (https://chalupky.sk/lokalita/) Liptova je na to ako stvorená. Navštívte Demänovskú dolinu a v nej Vrbické pleso, Demänovskú ľadovú jaskyňu, Demänovskú jaskyňu slobody alebo Važeckú jaskyňu. Preskúmajte zákutia Liptovského hradu, hradu Likava alebo vodné mlyny Oblazy v Kvačianskej doline.

Rodinná dovolenka na Liptove sa oplatí aj pre možnosť návštevy vodných a termálnych parkov, ako napríklad Tatralandi či Kúpele Lúčky. Na Liptove máte široké možnosti aj na rodinné prechádzky s kočíkmi pri Liptovskej Mare, alebo po náučných chodníkoch v Žiarskej a Čutkovskej doline. Možnosti v okolí je naozaj neúrekom.

Zimná lyžovačka a snehové radovánky

V zime je rodinná dovolenka na Liptove perfektnou voľbou najmä vďaka početným lyžiarskym svahom a skvelým možnostiam zimnej lyžovačky. Nájdete tu lyžiarske strediská ako stvorené pre rodiny, keďže sa vyznačujú rôznymi stupňami náročnosti. Na svoje si prídu pokročilí lyžiari, ale tiež úplní začiatočníci. V rámci rodinnej dovolenky na Liptove sa určte oplatí navštíviť Malinô Brdo ski & bike family park, Skicentrum Žiar – Dolinky, FUN PARK Žiarce Pavčina Lehota či Ski centrum Opalisko.

Ubytovanie na Liptove a domáca gastronómia

Liptov ponúka široké možnosti ubytovania. Zamilovaným párom, partiám kamarátov či rodinkám sú k dispozícií chaty, drevenice, hotely či penzióny. Vďaka širokej ponuke ubytovania na Liptove si každý príde na svoje. Ubytovania na Liptove často ponúkajú širokú ponuku relaxačných aktivít ako masáže či wellness, alebo tiež rôznych športových aktivít. Wellness na Liptove určite oceníte najmä v chladnejšom období, po turistike alebo po kvalitnej lyžovačke.

Oblasť Liptova je známa pravou slovenskou gastronómiou, ktorú si môžete v rámci rodinnej dovolenky na Liptove vychutnať vo všetkých častiach regiónu. Navštívte romantické salaše, gazdovské dvory či reštaurácie a nezaťažujte sa s varením počas dovolenky.

Naše Chalúpky u babky s.r.o. vám ponúkajú príjemné ubytovanie pre strávenie rodinnej dovolenky na Liptove. Na výber máte chalúpky so saunou či vírivkou, s bazénom alebo aj chalúpku s fínskou kaďou. Garantujeme vám príjemne strávený čas, kedy si vy i vaše deti perfektne oddýchnete aj sa zabavíte. Neváhajte a prezrite si našu ponuku alebo nás kontaktujte.

Drevenice 518 03401 Liptovská Štiavnica
tel.: +421915494600

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888