Klampiarska dielňa - miesto, kde sa menia vozidlá

Klampiarska dielňa - miesto, kde sa menia vozidlá

Klampiarska dielňa ako svätyňa pre opätovný zrod vozidiel. Je zrejmé, že veľká nehoda aj menšie škrabance potrebujú opravu. Ako na opravu vozidla? Je možné opraviť vozidlo po nehode priamo v servise? Je skutočne výhodné, keď má servis vozidiel aj svoju klampiarsku dielňu? Čo robiť, keď moje vozidlo potrebuje klampiarsku opravu? Veľa otázok a všetky odpovede nájdete nižšie v článku.

Servis s klampiarskou dielňou = ideálna kombinácia

Dáte mi za pravdu, keď napíšem, že kvalitný servis sa vyznačuje aj tým, že má svoju klampiarsku dielňu? Nikto, predsa netúži, aby sa jeho vozidlu stalo niečo zlé. Niekedy však nemusíme pochybiť mi a za nehodu je zodpovedný niekto iný. Pri veľkých nehodách väčšina vozidiel potrebuje upraviť nielen vzhľad. Našťastie pre vozidlá existuje klampiarska dielňa, ktorá vracia vozidlám ich opätovný vzhľad. Pravidelný servis či práce pozostávajúce pri oprave vzhľadu vozidiel je ideálne realizovať na jednom mieste. Aj, preto je dobré mať servis, ktorý disponuje klampiarskou dielňou. Kým menšie škrabance si zvládnete opraviť aj sami pri veľkých opravách a preliačinách plechu je lepšie navštíviť klampiarsku dielňu.

Prečo je klampiarska dielňa pre servisy dôležitá?

Dobrý servis vozidiel spoznáte aj podľa toho, že disponuje klampiarskou dielňou. Akékoľvek poruchy s vozidlom stačí totiž oznámiť do servisu a oni sa už postarajú o kompletnú opravu. Nielen tú technickú, ale aj tú, ktorá sa týka pokrivených plechov, výmeny autoskiel či technologických opráv karosérií. Vy ako majiteľ vozidla, tak ušetríte čas, pretože nemusíte chodiť zvlášť do servisu a zvlášť do klampiarskej dielni. Či už si nájdete svoje vozidlo poškodené alebo sa poškodí pri nehode, nezabúdajte na svoje poistenia. Častoktrát sa aj v servise pýtajú, v ktorej poisťovni máte uzatvorené povinné zmluvné poistenie či havarijné. Kým niektoré poisťovne vám rovno povedia, do ktorej klampiarskej dielne a lakovne musíte vozidlo zaviesť, iné akceptujú klampiarsku dielňu podľa vášho výberu. Pre servisy je klampiarska dielňa dôležitá aj z toho dôvodu, že svojim zákazníkom tak môžu poskytovať roziahlejšie služby. Nehovoriac o spolupráci s viacerými poisťovňami, vďaka čomu môžu robiť obhliadky vozidiel po nehodách. Klampiarska dielňa je rovnako dôležitá pre vaše vozidlo aj pre samotný servis, ktorý ponúka komplexné služby.

Jedným z takých servisov, ktorý disponuje vlastnou klampiarskou dielňou a lakovňou je aj spoločnosť HS - PLUS, ktorá je autorizovaným predajcom a servisom vozidiel značky KIA v Prešove. 

Pod Táborom 7578 /32 08001 Prešov
tel.: +421517722841

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888