Dokonalý servis vášho vozidla je vo vašich rukách

Dokonalý servis vášho vozidla je vo vašich rukách

Servis je dnes už súčasťou mnohých tovarov a služieb. Ak ste už raz majiteľom vozidla, vedzte, že servisovaniu vozidla sa nevyhnete. Prečo je výhodnejšie servisovať vozidlo práve v autorizovanom servise? V akom veku vozidla je vhodnejšie využiť neznačkový servis? A oplatí sa chodiť s vozidlom do neznačkových servisov? Čo vám ponúkajú v autorizovanom servise oproti neznačkovému servisu? Aj na tieto otázky nájdete odpoveď v nasledujúcom článku.

Niekoľko dôvodov, prečo si vybrať autorizovaný servis

To, aký servis si, ako majiteľ vozidla vyberiete ovplyvňuje veľmi veľa faktorov. Napríklad, keď si kúpite svoje prvé ojazdené vozidlo v mladom veku, tak ste radi, že sa máte na čom voziť. Čo tam po kvalitnom servise, veď už je aj tak jazdené. Je pravda, že kvalitný servis vozidla dnes dostanete už aj v neznačkových servisoch. Čo však neviete je fakt, že v neznačkových servisoch pracujú technici, ktorí majú rôzne špecializácie. Jeden dokáže opraviť a servisovať vozidlá mnohých značiek, iný sa špecializuje výhradne na jednu prípadne dve. Vy, ako zákazník sa však túto informáciu nikdy nedozviete. Nech už máte vozidlo prvé, nové, jazdené vyberte si radšej autorizovaný servis.

Dôvodov prečo sa oplatí vybrať si práve autorizovaný servis je hneď niekoľko:


  • vozidlá servisujú špecialisti so zameraním na vašu značku

  • prístup k originálnym náhradným dielom

  • servis a predaj vozidiel na jednom mieste

  • servis od odborne vyškolených technikov

  • telefonická, e-mailová, či nonstop podpora

  • množstvo doplnkových služieb pre vašu spokojnosť

Autorizovaných servisov je viac ako dosť pre každú značku vozidla. Záruku máte hlavne v tom, že dostanete kvalitné a originálne diely vhodné pre konkrétny typ vozidla. Servisné služby zabezpečujú spoľahliví technici a pri mnohých značkách môžete technikov sledovať, ako opravujú vaše vozidlo.

Servisujte svoje vozidlo tam, kde vedia ako na to

Voľba, kde sa bude vozidlo servisovať je však na majiteľovi vozidla. Takže voľba je na vás. Ak sa rozhodnete pre neznačkový servis je to vaša voľba. Skúste si však overiť na aké značky a typy vozidiel sa daný servis špecializuje. Vyhnete sa tak zbytočným prešľapom, keď vám povedia, že si vaše vozidlo ponechajú pár dní v servise. V niektorých neznačkových servisoch totiž nemusia mať skúsenosť s opravou alebo výmenou dielu práve pri vašom type vozidla. Nehovoriac o tom, že autorizované, teda značkové servisy sú vybavené modernejšou a kvalitnejšou technikou. Či už pri servise alebo diagnostike na odhalenie porúch.

O kvalite služieb vás presvedčí spoločnosť HS - PLUS, ktorá je autorizovaným predajcom a servisom vozidiel KIA v Prešove. 

Pod Táborom 7578 /32 08001 Prešov
tel.: +421517722841

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888