Emisné kontroly vám vykonáme v meste Prešov – spravte si ešte dnes online rezerváciu

Emisné kontroly vám vykonáme v meste Prešov – spravte si ešte dnes online rezerváciu

Emisné kontroly sú dôležitou súčasťou života pokiaľ ste vlastníkom vozidla. My sme spoločnosť UNI STK a emisné kontroly vám vykonáme v Prešove. Neváhajte sa na nás obrátiť ešte dnes. Emisné kontroly robíme na vozidlách typu A, B a C. Dokonca sa k nám viete objednať prostredníctvom online formulára.

Emisné kontroly a ich lehoty – uvedieme vás na správnu mieru

Naša stanica technickej kontroly s názvom UNI STK v Prešove vykonáva emisné kontroly. Poskytujeme vám emisné kontroly v Prešove na vozidlách so zážihovým alebo so vznetovým motorom. Cenník je veľmi prijateľný a vy sa preto nemusíte obávať žiadnych navýšených cien. Naši technici vás veľmi radi usmernia, ako často prísť na EK. Väčšinou sa to líši v závislosti od kategórie vozidla. Prvá EK sa zväčša vykonáva po uplynutí 4 rokov. Nasledujúcu EK je nevyhnutné vykonať takmer vždy po uplynutí 2 rokov. Samozrejme existujú aj výnimky. Pokiaľ si však vyberiete našu stanicu UNI STK, nemusíte sa ničoho obávať. Radi s vami všetky podrobnosti, lehoty emisných kontrol či iné dôležité detaily prediskutujeme.

Aké doklady si treba priniesť, keď idete žiadať o emisnú kontrolu?

Nezabúdajte na doklady, ktoré potrebujete pri každej emisnej kontrole. Pri pravidelných emisných kontrolách potrebujete osvedčenie o evidencií. V prípade, že ide o vozidlo, ktoré funguje na ropný či zemný plyn, nezabudnite si protokol o montáži plynového zariadenia. Pokiaľ ide o zvláštnu kontrolu, potrebujete plus k tomu doklady podľa určených zákonov. Zvláštna kontrola sa vykonáva, pokiaľ doveziete vozidlo zo zahraničia. V prípade administratívnej kontroly si okrem osvedčenia o evidencií a protokolu o montáži plynového zariadenia, doneste aj protokol o vykonanej emisnej kontrole. Tá sa vykonáva pokiaľ meníte EČV. Kontrola originality v meste Prešov je pre vás taktiež dostupnou službou.

Petrovianska 1 08005 Prešov
tel.: +421517562344

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888