Sú nakladače po generálke výhodné?

Sú nakladače po generálke výhodné?

Strácajú nakladače po generálke na svojej hodnote? Je lepšie si zadovážiť nový nakladač alebo sa vám oplatí vynaložiť dlhoročnú servisnú starostlivosť? Myslíte si, že generálna oprava uberie na hodnote vášho nakladača? Nech ste už počuli čokoľvek, nie vždy to musí byť pravda. Nakladače po generálke získavajú mnoho vylepšení za dobrú cenu.

S nakladačmi po generálke urobíte viac, ako by ste čakali

Nakladače UNC netreba zvlášť predstavovať veď ich môžeme vídať na mnohých miestach. Či už sa jedná o logistické centrá alebo veľké vonkajšie plochy. Používajú sa však aj v stavebníctve a všade tam, kde je potrebný silný zdvih a prevoz z miesta na miesto. Kupovať však neustále nový nakladač je ekonomicky nerentabilné pre akúkoľvek firmu. Našťastie existujú možnosti, ako aj zo starého nakladača urobiť opäť výkonné vozidlo. Vďaka konkrétnym servisným službám sú nakladače po generálke pripravené na opätovné použitie. Po generálnej oprave však nakladače navyše získavajú rôzne vylepšenia, vďaka ktorým dokážete urobiť viac, ako by ste čakali. Výmena či oprava náhradných dielov a prídavných zariadení sa vykonáva v autorizovaných servisoch, kde máte istotu, že váš nakladač pôjde opäť ako hodinky.

Nakladače po generálke majú mnoho vylepšení

Pri mnohých hlavne starších nakladačoch je problém zohnať náhradné diely. Niektorí výrobcovia ich už jednoducho prestali vyrábať. V takom prípade sa môže ľahko stať, že nakladač prestane fungovať. Našťastie sú spoločnosti, ktoré dokážu jednotlivé diely nielen opraviť, ale aj v prípade potreby vyrobiť. Ba, čo viac nakladače po generálke dostanú druhý život s viacerými vylepšeniami. Stanú sa tak cenovo výhodnou alternatívou, ktorá zachováva technické parametre nového stroja. Kompletné generálne opravy majú za cieľ obnoviť pôvodné technické vlastnosti a požadované prevádzkové parametre. Doplnkom pri generálnej oprave je práve modernizácia niektorých častí za účelom zvýšenia spoľahlivosti, produktivity, presnosti, technologickej využiteľnosti, užívateľského komfortu a bezpečnosti, súbežne so znížením ich prevádzkových nákladov.

Nielen bežné vozidlá, ale aj nakladače po generálke musia spĺňať a ponúkať komfort a bezpečnosť. Generálne opravy by mali byť dostatočnou zárukou pre váš nakladač, že bude skoro ako nový. Opraviť či vymeniť konkrétne diely dnes nie je problém, pokiaľ k tomu máte potrebné vybavenie a priestory. Generálne opravy robia špecializované firmy ako aj spoločnosť SNAP, ktorá sa zaoberá predajom, servisom a náhradnými dielmi pre nakladače.

Zvolenská cesta 25 96301 Krupina
tel.: +421455511526

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888