Pneuservis sa postará o bezpečné riadenie vášho auta vďaka 3D geometrii

Pneuservis sa postará o bezpečné riadenie vášho auta vďaka 3D geometrii

Pneuservis sa postará o 3D geometriu, a tá sa zas postará o udržanie bezpečnosti počas riadenia vášho auta. Bezpečnosti na cestách počas šoférovania niekedy nezáleží len od skvelých vodičských skúseností. Veľmi dôležitý je tiež dobrý technický stav auta. Kvalitná 3D geometria v réžii spoľahlivého pneuservisu je podstatná pre každé auto. Zlepší sa aerodynamika vozidla i jeho manipulácia. Informujte sa v dobrom servise ešte dnes.

Prečo by ste pneuservis a kvalitnú 3D geometriu nemali obchádzať?

Pneuservis by ste mali ohľadom 3D geometrie navštíviť aspoň raz ročne. Nie len preto, že správne prevedenie 3D geometrie raz do roka je povinnosťou každého vodiča, ale najmä z dôvodu vlastnej bezpečnosti a pohodlného riadenia vozidla na cestách. Návšteva pneuservisu by tak mala mať miesto vo vašom kalendári každý rok. Odkladať by ste ju nemali až do doby, keď sa objavia problém s ovládaním vozidla. Ak ste si všimli i menšiu odchýlku od štandardného stavu, nepohodlné ovládanie alebo ste museli vynaložiť zvýšenú silu pri riadení vášho vozidla, osloviť pneuservis by ste mali čím skôr.

Ak má vozidlo správne nastavené a zarovnané kolesá je oveľa ľahšie manipulovateľné. Pokiaľ kolesá nie sú správne zarovnané, vozidlo vás môže rýchlo prestať poslúchať a nebude sa pohybovať v smere, v ktorom ho ovládate. Vďaka kvalitnej 3D geometrii získate ľahšie manipulovanie s vozidlom, a tiež i nižšie opotrebovanie pneumatík, vďaka čomu ich nebude potrebné meniť tak často.

3D geometriu prenechajte na pneuservis, ktorí zabezpečí jej správne nastavenie. Po vykonaní 3D geometrii spozorujete napríklad schopnosť vozidla udržať sa v smere, ktorým ho riadite bez odklonu do strán alebo lepšie stabilitu vozidla. Volant sa bude ľahšie otáčať a vráti sa do východiskovej polohy po každom otočení, odbočení či zmene smeru jazdy.

S akými zmenami môžete rátať ak 3D geometriu prenecháte na autorizovaný pneuservis?

Jednou zo zmien po vykonaní kvalitnej 3D geometrii je najmä efektívnejšie spaľovanie pohonných hmôt, čo znamená ich zníženú spotrebu. Zníži sa tiež počet opráv vozidla počas roka. 3D geometria vám tak v konečnom dôsledku ušetrí nemalé financie. Na poslednú chvíľu, keď je už vozidlo viditeľne poškodené by ste ju nemali odkladať. Poplatok za 3D geometriu tak výrazne preplatíte, nakoľko bude potrebné nie len vykonať 3D geometriu, ale i opravy vozidla či výmenu pneumatík za nové.

Ak ste si všimli napríklad, že kolesá vášho auta sú na jednej strane hladké, kým na druhej už vyšúchané, jedná sa o jeden z prvých znakov nesprávnej 3D geometrii. Kontaktovať spoľahlivý servis by ste mali čím skôr.

Autorizovaný predajca vozidiel KIA HS - PLUS s.r.o. z Prešova ponúka okrem predaja kvalitných vozidiel aj ich servis. Spoločnosť patrí medzi najväčších autorizovaných dílerov KIA na Slovensku a svojim zákazníkom ponúka vysoko profesionálny a kvalitný servis. Neváhajte nás kontaktovať.


Pod Táborom 7578 /32 08001 Prešov
tel.: +421517722841

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888