Viete ako prebieha spoľahlivý predaj a servis akumulátorov či akú starostlivosť venovať autobatérii?

Viete ako prebieha spoľahlivý predaj a servis akumulátorov či akú starostlivosť venovať autobatérii?

Predaj a servis akumulátorov by nemal byť len jednorazovou záležitosťou, kedy si zákazník zakúpi akumulátor, teda autobatériu, bez akejkoľvek záruky či prípadného servisu. Práve akumulátory sú veľmi dôležitou súčasťou áut, na ktorú sa bohužiaľ mnoho krát zabúda. Majitelia vozidiel nesprávnou starostlivosťou a prílišným opotrebovaním bez servisu znehodnocujú akumulátor, ktorý sa stane nepoužívateľný. Vo väčšine prípadov majitelia vozidiel venujú akumulátoru pozornosť až keď si všimnú, že niečo nefunguje tak, ako má alebo keď výkon akumulátoru oslabne. To je samozrejme chybou, akumulátor potrebuje pravidelnú starostlivosť, vďaka ktorej je možné predĺžiť životnosť batérie dokonca i o 3 až 5 rokov.

S kúpou a servisom akumulátorov sa obráťte na odborníkov, ktorí vám nie len vhodne poradia s výberom, ale i vysvetlia ako akumulátor správne používať či nabíjať. Nesprávnym nabíjaním či prebíjaním autobatérie sa podstatne skracuje jej životnosť, pri nabíjaní akumulátoru sa vždy riaďte inštrukciami od výrobcu či predajcu akumulátorov.

Nie len akumulátory ale i oleje a filtre sú pre automobily dôležité

Práve motorové oleje sú jednou z najdôležitejších súčastí každého benzínového a naftového motora. Tieto oleje plnia hneď niekoľko dôležitých funkcií, ktoré sú kľúčové pre správny chod a fungovanie motora. Najdôležitejšou funkciou je mazanie motora a jeho častí, ako i odvádzanie tepla, tesnenie motorovej časti od hluku, zabraňovanie korózii vnútorných častí motora, a tiež dôležité odvádzanie spalín z horenia. Pri výbere motorového oleja je tak podstatné dbať na odporúčania, ktoré uvádza výrobca automobilu, ktorý pre svoje motory zakaždým odporúča špecifický olej, ktorý je vhodný práve do ich agregátov. S výberom a nákupom motorového oleja pre vaše auto neváhajte kontaktovať odborníkov.

Pre automobily sú rovnako dôležité správne a vysokokvalitné filtre, bez ktorých by sa nezaobišlo žiadne vozidlo. Nejedná sa pri tom len o olejové filtre, dôležité je aby vaše auto malo spoľahlivé i palivové filtre, vzduchové filtre, kabínové filtre, a tiež filtre automatickej prevodovky. Ich funkcia čistenia či filtrovania je pre auto viac než dôležitá a rozhodne predĺži životnosť vozidla i jednotlivých častí, ktoré zbaví nečistôt či závad alebo častíc, ktoré vo vozidle nemajú čo hľadať alebo by mohli narušiť jeho fungovanie. Výber správneho filtru pre vaše vozidlo by ste nemali podceniť a pre správy výber či inštaláciu osloviť špecialistov, ktorí sa venujú oblasti filtrov, olejov či akumulátorov.

Carshop 7days je ten správny obchod pre vaše auto. Každé auto totiž potrebuje k svojej plynulej činnosti okrem iných vecí aj výkonnú batériu a pravidelné premazanie olejmi. U nás nájdete ako kvalitné akumulátory, tak i motorové oleje či filtre. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Šancová 83104 Bratislava III
tel.: +421915053440

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888