Prečo si vybrať na zvýšenie komfortu v aute autofólie?

Prečo si vybrať na zvýšenie komfortu v aute autofólie?

Ak si chcete v aute dopriať komfort a súkromie a chcete tiež získať moderný atraktívny vzhľad vášho vozidla, tak autofólie sú tou najlepšou voľbou. Autofólie tiež zabezpečia vášmu vozidlu športový vzhľad a zvýraznia jeho prednosti po estetickej stránke. Dôležitá je aj bezpečnosť, ktorú získate inštaláciou autofólií. Pri rozbití okna sa sklo neroztriešti na drobné časti, čím sa chránite pred úrazom.

Autofólie a ich využite

Doprajte si dokonalý komfort a súkromie a získajte nový moderný atraktívny vzhľad vášho vozidla. Autofólie zaručene znížia prestup slnečného žiarenia a tým nedôjde k prehrievaniu vozidla. Menej častým používaním klimatizácie znižujete náklady na prevádzku a samozrejme, šetríte svoje zdravie. Autofólie zabránia prieniku UV lúčov a váš interiér nevybledne. Uchránia vaše veci odložené vo vozidle pred neželanými pohľadmi. Autofólie dbajú aj na vašu bezpečnosť, pri rozbití sa sklo neroztriešti na drobné časti, čím sa chránite pred úrazom a interiér vozidla je uchránený pred znehodnotením. Naše autofólie sú kvalitné a certifikované.

Autosklo, jeho oprava alebo výmena

Odletel vám kamienok priamo do čelného skla? Ak nie je autosklo poškodené v zornom poli vodiča, sklo Vám opravíme technológiou GLASS-REPAIR pre opravy vrstvených skiel automobilov. Prevažná väčšina prasklín vzniknutých od letiaceho kameňa je technicky opraviteľných pokiaľ prasklina nekončí v okraji skla. Na opravené sklo vydáme osvedčenie o technickej spôsobilosti skla po oprave pre potreby kontrolných orgánov. Autosklo a jeho výmena je otázkou 30 minút, pokiaľ autosklo nie je prasknuté, ale ostalo vám bodové poškodenie do priemeru 20mm. Opravou týchto poškodení je možné predísť celkovej výmene, kedy sa autosklo nahradí druhým kusom. V prípade, že autosklo nie je možné opraviť, vykonáme jeho výmenu za autosklo najvyššej kvality.

Firma AutoAZ sa zaoberá predajom, opravou a montážou autoskiel a montážou autofólií. Máme dlhoročné skúsenosti, našim klientom ponúkame profesionálny komplexný servis s použitím autoskiel najvyššej kvality svetových značiek. Používame kvalitné certifikované autofólie. Pri montáži dbáme na dodržiavanie technologických postupov za použitia profesionálneho náradia, najmodernejších technológií a kvalitných lepidiel. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a doprajte vášmu vozidlu nový vzhľad.


Piešťanská cesta 1800 92203 Vrbové
tel.: +421905266886

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888