Volkswagen pre dokonalé pohodlie a zážitok z každej jazdy

Volkswagen pre dokonalé pohodlie a zážitok z každej jazdy

Volkswagen je nemecká spoločnosť fungujúca už viac ako osem desaťročí. Postupne sa prepracovala medzi svetovú špičku a jej automobily sú dodnes označované za praktické, vynikajúco zostrojené, kvalitné, s dokonalým servisom. Aktuálne patria vozidlá Volkswagen k najpopulárnejším. Samotná firma Volkswagen je radená medzi najväčších výrobcov automobilov na svete a závody má nielen v Európe (vrátane Slovenska), ale aj v Amerike, Ázii a Afrike.

Volkswagen ako ľudové auto

Slovo Volkswagen možno z nemčiny preložiť ako ľudové vozidlo. Prvé zmienky o ňom sú datované do roku 1904, kedy začali prvotné predpovede týkajúce sa hromadnej výroby malých a lacných automobilov. Volkswagen začal s výrobou v roku 1937 a jeho cieľom boli vozidlá, ktoré by si mohol dovoliť každý pracujúci človek. Návrhom konštrukcie bol poverený Ferdinand Porsche. Kým v Amerike vlastnil v tom čase auto takmer každý piaty človek, v Nemecku v priemere až každý päťdesiaty. Osobné auto bolo totiž považované za luxusný tovar podliehajúci vysokým daniam. Dnes disponuje Volkswagen viacerými modelmi, ktoré ulahodia snáď každému. Či už sa potrebujete odviezť do práce alebo deti do školy, odskočiť na nákup či predĺžený víkend ku svokrovcom, Volkswagen vás neklame. Obľúbeným variantom sú aj úžitkové vozidlá Volkswagen pri podnikaní. Medzi VW modelmi zaiste nájdete to správne auto pre vaše potreby a garáž. Objednajte sa na skúšobnú jazdu už dnes.

Volkswagen pre každého

Volkswagen je ideálne auto pre rodinu, šport i reprezentovanie a je vaším spoľahlivým partnerom na kratšie i dlhšie vzdialenosti. Jednotlivé modely sú dnes ponúkané v rôznych cenových reláciách a okrem klasiky (klimatizácia, pohon 4x4, elektrické sťahovanie okien, ergonomické sedadlá, automatická prevodovka a i.) ponúkajú aj ďalšie užitočné doplnky ako držiaky na kávu, GPS navigácia v paneloch, parkovacia kamera, sklápanie spätných zrkadiel a pod. Či už sa rozhodnete pre nové alebo ojazdené vozidlo Volkswagen, v oboch prípadoch sa môžete spoľahnúť na prvotriednu nemeckú prácu a kvalitu. Je iba na vás, akému palivovému variantu dáte prednosť – diesel či benzín. Rozhodne nakupujte u overených predajcov a v prípade poruchy či opravy stavte na autorizovaný servis Volkswagen, ktorý zabezpečí dokonalú starostlivosť a odstránenie poruchy. Volkswagen – to je bezpečnosť, pohodlie a kvalita pri cestovaní.

O váš Volkswagen, Seat či Škodu sa postará Egovan so sídlom v Michalovciach. Venujeme sa nielen predaju, ale aj servisu, oprave a údržbe vašich vozidiel. Poskytujeme kompletné klampiarske a lakovacie práce i predaj značkových originálnych dielov. Viac o nás nájdete na webe.

P. O. Hviezdoslava 17 07101 Michalovce
tel.: +421566441416

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888