Autorizovaný servis Seat v Michalovciach vás rozhodne nesklame

Autorizovaný servis Seat v Michalovciach vás rozhodne nesklame

Nechajte vaše auto v tých najlepších rukách a stavte na autorizovaný servis Seat Michalovce. Vybavenie najmodernejšími technológiami a špičkovo zariadené dielne sú zárukou prvotriedne odvedenej práce. Či už ide o poruchu, údržbu alebo opravu spôsobenú nehodou či inou príčínou. Autorizovaný servis Seat je teda garanciou kvality, ktorá sa skutočne vyplatí.

Autorizovaný servis Seat a úspešná diagnostika

Prečo je autorizovaný servis Seat najlepšou voľbou? K dôvodom patrí najmä vynikajúca práca v réžii vyškoleného personálu a rýchla oprava v dohodnutom termíne a cene (v priemere čakáte dva až trikrát kratšie ako v neautorizovanom servise). Autorizovaný servis Seat Michalovce má dokonalú úspešnosť pri diagnostike chýb. Vďaka modernej technológií a technike je schopný presnejšie objaviť chybu – v porovnaní s nezávislými servismi. Navyše, autorizovaný servis Seat používa výhradne originálne náhradné diely, ktoré sú identické s tými, aké sa použili pri výrobe. Prispievajú k predĺženiu životnosti auta a zabezpečujú jeho správne fungovanie. Tak skoro sa neopotrebujú, a teda oprava vydrží roky. Originálne súčiastky zároveň prispievajú k zachovaniu pôvodných vlastností vozidla a jeho vynikajúceho výkonu – bez ohľadu na to, či vlastníte ojazdené alebo nové auto, na autorizovaný servis Seat sa môžete spoľahnúť.

Autorizovaný servis Seat a dôkladnosť

Autorizovaný servis Seat dbá, aby všetky predpísané úkony boli realizované v súlade s odporúčaniami výrobcu. Zaiste výhodný je dialógový a priamy príjem. Servisný poradca s vami preberie vozidlo a skontroluje ho podľa zoznamu výrobcu. Nasleduje identifikácia nedostatkov a spísanie zákazky. Autorizovaný servis Seat v Michalovciach vás vopred informuje o chybe a možnostiach jej odstránenia. Dostanete aj odhad prác a termín ich ukončenia. V prípade potreby ďalších opráv vás autorizovaný servis Seat včas upozorní. Nepodceňujte ani maličkosti ako platba kartou či kompletná fakturácia. Autorizovaný servis Seat ponúka aj normované procesy (platíte len za skutočne odvedenú prácu) a odborné poradenstvo. Vždy je lepšie opýtať sa skúseného mechanika. Na zahodenie nie je ani služba pneuservisu, ktorú autorizovaný servis Seat prevádzkuje. Nielenže budete mať dokonale prezuté auto, ale servis vám aj uskladní pneumatiky, čiže v garáži budete mať viac miesta. Prospešné je i automatické predlženie garancie mobility.

Spoločnosť Egovan v Michalovciach ponúka nové i jazdené vozidlá Seat a Volkswagen. Svoju činnosť sústreďujeme aj na servis, kompletné klampiarske a lakovacie práce, údržbu a opravy vozidiel i predaj originálnych dielov značiek Volkswagen, Škoda, Audi a Seat.

P. O. Hviezdoslava 17 07101 Michalovce
tel.: +421566441416

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888