Prvotriedny autorizovaný servis Škoda pre profesionálnu starostlivosť

Prvotriedny autorizovaný servis Škoda pre profesionálnu starostlivosť

Majitelia vozidiel Škoda, zbystrite pozornosť. Využívate autorizovaný servis Škoda? Ako ho vybrať? Dbajte na faktory ako flexibilita, originálne náhradné diely, prvotriedne náradie a diagnostika, vyškolený personál. Podstatné sú i maličkosti ako pohodlné priestory, kde sa občerstvíte a prípadne máte aj výhľad na sledovanie opráv. Veľké automobilové spoločnosti zároveň vo väčšine prípadov poskytujú i náhradné vozidlo pri zdĺhavejšom servisovaní.

Prečo staviť na autorizovaný servis Škoda

Akákoľvek porucha nie je len pre majiteľa vozidla Škoda nepríjemná. Nielenže musí očakávať finančný výdavok, ale do istej miery obmedziť aj používanie auta. Aby bol váš automobil opravený čo najprofesionálnejšie, stavte na autorizovaný servis Škoda. Všetky pracovné úkony sú normované od výrobcu a zároveň máte garanciu prvotriednej práce. Autorizovaný servis Škoda realizujú špecialisti, ktorí sa neustále zdokonaľujú v postupoch opráv. Zároveň sú vyškolení odborníkmi podieľajúcimi na výrobe jednotlivých modelov Škoda. O opravu vášho vozidla bude vynikajúco postarané. Autorizovaný servis Škoda je tak garanciou profesionálnej starostlivosti – a to nielen vášho automobilu. Bude dokonale postarané aj o vaše pohodlie v čase servisovania vozidla. Autorizovaný servis Škoda v Michalovciach zabezpečí, že servisované auto bude po oprave ako nové.

Autorizovaný servis Škoda a jeho ponuka služieb

Špičkový autorizovaný autoservis Škoda disponuje nielen kvalifikovanými mechanikmi, ale aj prvotriednym náradím, vybavením a diagnostickými systémami. Vynikajúca funkčnosť vášho automobilu je garantovaná aplikovaním technologických postupov predpísaných samotným výrobcom. Autorizovaný servis Škoda v Michalovciach je zároveň overeným predajcom originálnych náhradných dielov a príslušenstva. Zahŕňa široké spektrum služieb ako záručné opravy a servisné prehliadky, profesionálnu diagnostiku vozidla, test bŕzd a tlmičov, kontrolu a prípravu vozidla na STK, nastavenie svetlometov, kontrolu a opravu klimatizácie (aj dezinfekciu), ozónové čistenie interiéru, diagnostika a opravy elektrických porúch vozidla, opravy motorov a prevodoviek, geometriu, sezónny pneuservis a uskladnenie pneumatík (vrátane opravy defektu), kompletné lakovanie i klampiarske práce.

Nielen autorizovaný servis Škoda, ale aj značiek Seat a Volkswagen ponúka firma Egovan v Michalovciach. Ponúkame aj predaj náhradných dielov, príslušenstva a doplnkov. Zabezpečíme i predaj a výkup jazdených vozidiel. Objednajte sa do nášho servisu s vaším vozidlom ešte dnes.

P. O. Hviezdoslava 17 07101 Michalovce
tel.: +421566441416

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888