Prečo kupovať do auta vždy iba originálne náhradné diely

Prečo kupovať do auta vždy iba originálne náhradné diely

Je nespochybniteľné, že originálne náhrade diely do auta sú garanciou, že po oprave bude vaše vozidlo nielen správne pracovať, ale predĺži sa aj jeho životnosť. Nehovoriac o tom, že samotná oprava vydrží aj niekoľko rokov, čiže nehrozí, že už po zopár týždňoch opäť budete musieť navštíviť autoservis. Opravované zariadenie zároveň nestratí záruku. Aké ďalšie benefity ponúkajú originálne náhradné diely?

Aké sú originálne náhradné diely

Originálne náhradné diely sú vlastné rovnaké ako diely, ktoré používa výrobca pri montáži vozidla. To znamená, že originálne náhradné diely spĺňajú prísne požiadavky na bezpečnosť, spoľahlivosť, dlhú životnosť, šetrnosť k životnému prostrediu, presnosť výroby a, samozrejme, na prvotriednu kvalitu použitých materiálov. Výhodou je, že originálne náhradné diely sú v súlade s komponentmi vášho auta. Originálne náhradné diely totiž prechádzajú vývojom, výrobou a náročným testovaním tak, aby spĺňali špecifické požiadavky konkrétneho výrobcu áut a aby sa zabezpečila ich odolnosť, trvácnosť, maximálna spoľahlivosť, rozmerová presnosť, odolnosť voči korózií a pod. Originálne náhradné diely sú nevyhnutné v prípade opráv po nehode, ako aj pri bežnom opotrebovaní vplyvom poveternostných podmienok, častého používania auta a stavu cestných komunikácií.

Originálne náhradné diely aj z dôvodu bezpečnosti

Aj keď sú originálne náhradné diely občas drahšie, tak vedzte, že cena nemá byť rozhodujúcim faktorom. Neoriginálne diely sú zvyčajne vyrobené z lacnejších materiálov a s menším dôrazom na presnosť. To sa vám môže nepekne vypomstiť na aute, keďže neoriginálne diely môžu viesť aj k poškodeniu iných súčastí vozidla (a to znamená ďalšie zbytočné výdavky, ktorým by originálne náhradné diely predišli). Nehovoriac o tom, že neoriginálne diely sa aj rýchlejšie opotrebujú, a teda je potrebné opätovné navštívenie servisu. Pozor, v stávke je aj bezpečie vodiča a celej posádky. Neoriginálne diely, napríklad v prípade bŕzd, predstavujú riziko pre všetkých účastníkov cestnej premávky. Originálne náhradné diely síce môžu predstavovať trošku vyššiu finančnú investíciu, ale vedzte, že sa rozhodne vyplatí. Prispejú k zachovaniu pôvodných vlastnosti vášho auta (nového aj jazdeného) a garantujú jeho výkon. Navyše, na originálne náhradné diely platí aj záruka.

Spoločnosť Egovan, s. r. o. so sídlom v Michalovciach sa zameriava na prvotriedne originálne náhradné diely vozidiel značky Volkswagen, Audi, Seat a Škoda, ako aj na príslušenstvo, doplnky a autorizovaný servis. Sprostredkovávame aj predaj a výkup jazdených vozidiel. Objednajte sa na skúšobnú jazdu ešte dnes.

P. O. Hviezdoslava 17 07101 Michalovce
tel.: +421566441416

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888