Neobyčajný Ssangyong v nadupanej kvalite

Neobyčajný Ssangyong v nadupanej kvalite

Nech Ssangyong nie je iba meno, ktoré mení podstatu SUV, ale nech je to aj meno, pod ktorým nájdete presne to, čo od vozidla očakávate. Detailne prepracovaný dizajn každej jednej časti interiéru a exteriéru s nádychom elegancie a neustále sa rozvíjajúcej inovatívnej technologickej oblasti, ktorá vás zahrnie špičkovou technológiou. Všetko, čo od vozidla očakávate má meno Ssangyong.

Ssangyong - úplne iný rozmer SUV

Milovníkom áut netreba dlho rozprávať o skvelých vlastnostiach vozidla. Oni to vedia už na prvý pohľad. Špeciálne, keď vidia, že niečo je iné, že niečo je až príliš odlišné, ale zato tak detailne prepracované. Modely Ssangyong (http://ssangyong.fancar.sk) sú tak iné, že menia kompletnú podstatu SUV v tom najlepšom slova zmysle. Každý model je detailne prepracovaný s dôrazom na potreby, ktoré užívatelia vozidiel vyžadujú. Prepracované modely Ssangyong vás uchvátia svojim elegantným dizajnom a množstvom inovatívnych technologických riešení, ktoré vám ponúkajú bezpečnú, pohodlnú a príjemnú jazdu. Nie je nutné premýšľať či potrebujete auto do mesta alebo mimo neho. Prepracovaný interiér vozidiel je vytvorený tak, aby spĺňal nároky tých najnáročnejších užívateľov a zároveň svojim exteriérovým zovňajškom dotváral pohodlnú a bezpečnú jazdu na cestách.

Výhody, ktoré prináša autorizovaný servis

Nech už ste majiteľom akejkoľvek značky vozidla nemali by ste zabúdať, že výber správneho servisu je rovnako dôležitý pre vás aj pre vaše vozidlo. Preto skôr, ako budete rozmýšľať nad spôsobom šetrenia vezmite do úvahy fakty, ktoré prináša autorizovaný servis oproti bežnému servisu. V autorizovanom servise pracujú pracovníci, ktorí sú pravidelne školení na vašu značku vozidla, a tak presne vedia ako a, čo treba opraviť. Máte istotu dodania originálnych dielov v najvýhodnejších cenách a kompletných servisných služieb pre vaše vozidlo. To znamená, že vám zabezpečia všetky potrebné servisné úkony a nemusíte s vašim vozidlom už nikam chodiť. Okrem toho vám zabezpečia odvoz a následný dovoz do servisu na vyzdvihnutie vášho vozidla a v prípade dlhšej opravy dostanete náhradné vozidlo.

Návštevou autorizovaného servisu z dlhodobého hľadiska ušetríte a získate viac, ako pri neautorizovaných servisoch. Preto, keď túžite, aby vaše vozidlo nielen dobre vyzeralo, ale aj dlhodobo správne fungovalo doprajte mu komfort. Komfort v podobe širokej škály služieb pre jeho dlhodobý a bezchybný výkon, aký ponúkajú aj vo Fancar, kde okrem kompletných servisných služieb máte záruku kvalitne odvedenej práce.

Trnavská cesta 981 82104 Bratislava-Ružinov
tel.: +421243641212

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888