Výroba šperkov s drahými kameňmi ako jedinečný originál

Výroba šperkov s drahými kameňmi ako jedinečný originál

Už dlhé storočia je mimoriadne cenené poctivé šperkárske remeslo a ručná výroba šperkov. Pre svoju schopnosť vyjadriť pocity i emócie prostredníctvom drahých kameňov, zlata či striebra je výroba šperkov právom považovaná za umenie. Predstavuje individuálny prejav zručného remeselníka, ktorý svojou kreativitou a schopnosťami vyjadrí vaše predstavy v podobe jedinečného prsteňa, prívesku, brošne, náramku či náušníc.

Výroba šperkov ako umenie

Výroba šperkov je obľúbená po celom svete. Pred klasickou návštevou zlatníctva ju uprednostňujú najmä tí, ktorí túžia po jedinečnosti a originalite. Práve výroba šperkov zaručí unikátnosť, bez ohľadu na to, či túžite po romantickom, tradičnom, elegantnom, minimalistickom alebo ozdobnejšom štýle šperku. Poctivá ručná výroba šperkov by sa mala zakladať na najvyššej možnej kvalite, aká sa dá v šperkárstve dosiahnuť. Nezabúdajte, že výroba šperkov s drahými kameňmi (diamanty, brilianty a i.) je mimoriadne cenenou profesiou, ktorej sa na Slovensku venuje málo ľudí. Dobrá výroba šperkov sa vyznačuje mimoriadnou akosťou. Je zrejmé, že výroba šperkov je veľkým záväzkom voči klientom. Je umením vyjadriť emócie a city k obdarovanému práve prostredníctvom jedinečného šperku, doslova šitom na mieru. Pred voľbou šperku si ujasnite štyri základné veci – rozpočet, štýl a preferencie obdarovaného, príležitosť a veľkosť šperku (najmä v prípade prsteňa). Vždy stavte na overeného výrobcu a nakupujte priamo od neho. Ku každému šperku by ste mali dostať aj certifikát, ktorý obsahuje všetky informácie o jeho pôvode a kvalite.

Neobmedzená záruka na prácu

Poctivý remeselník, pre ktorého je výroba šperkov prácou i vášňou zároveň, ponúka aj nadštandardný servis ako kontrola, vyleštenie či úprava veľkosti šperku, napr. prsteňa. Najlepší výrobcovia šperkov poskytujú aj neobmedzenú záruku a garantujú nulové množstvo vypadnutých drahých kameňov. Výroba šperkov v ich réžií je prvotriedna. Zakladajú si totiž na dôslednosti a poctivej práci. Ich výroba šperkov sa vyznačuje aj dôrazom na mikroskopickú detailnosť a precíznosť. O kvalitách konkrétneho remeselníka sa môžete presvedčiť veľmi jednoducho. Stačí si ho vyhľadať online – najmä jeho web, Facebook či Youtube, kde môžete priamo sledovať jeho prácu a kde ponúka informácie o tom, ako prebieha výroba šperkov v jeho réžií. Ďalším dobrým zdrojom sú referencie ľudí.

Výrobca šperkov František Holub je obľúbeným osobným zlatníkom nielen celebrít, ale každého, kto túži sebe aj blízkym dopriať nevšedný šperk. Jeho prácu sledujú odborníci z celého sveta. Dokonca má vlastnú školu a prostredníctvom kurzov sa venuje učeniu ďalších faserov z takmer všetkých svetadielov.

Jókaiho 130 /25 98401 Lučenec
tel.: +421907874270

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888