Prečo by drevený nábytok nemal chýbať ani u vás doma

Prečo by drevený nábytok nemal chýbať ani u vás doma

Drevený nábytok má nenapodobiteľné čaro a v interiéri predstavuje pomyselný kúsok prírody. Výnimočná je aj jeho vôňa. Obzvlášť dnes je mimoriadne zdôrazňovaný aj jeho ekologický aspekt. Každopádne, drevený nábytok má viacero ďalších výhod a úžasných vlastností, vďaka ktorým je neustále populárny a obľúbený. Aj preto ho môžete nájsť v drvivej väčšine domácností. Prečo by drevený nábytok nemal chýbať ani u vás doma?

Nadčasový drevový nábytok pre dizajnový interiér

Ako už bolo spomenuté, drevený nábytok sa postará o jedinečné čaro prírody u vás doma a vytvorí pohodovú harmonickú atmosféru. Ďalším dôvodom, pre ktorý je drevený nábytok populárny, je tradícia a akýsi návrat k predkom. Ich skromnejšie príbytky tvoril poctivo vyrobený drevený nábytok. Ten dnešný je možné skombinovať aj s modernejšími prvkami a mnohými bytovými doplnkami a dekoráciami – bez ohľadu na to, aký štýl preferujete. Vytvorte si dizajnový interiér, veď drevený nábytok je vždy IN a nadčasový. Estetickú hodnotu nestráca ani po rokoch a môžete si vyberať z rozmanitej ponuky drevín (tradičnejšie i exotické), ale aj povrchových parametrov (viac alebo menej lesklý, drsnejší či hladší povrch, svetlejší alebo tmavší odtieň a pod.). Drevený nábytok navodí v každom priestore pocit útulnosti. Taktiež je nepopierateľné, že drevo pozitívne vplýva na ľudskú psychiku, a teda drevený nábytok dodá pocit príjemnosti a toho, že ste jednoducho doma – a to je tam, kde sa cítite príjemne, bezpečne a spokojne.

Drevený nábytok pre zdravý domov

Drevený nábytok patrí do kategórie tzv. zdravého nábytku. To znamená, že sa z neho neuvoľňujú zdraviu škodlivé či nežiaduce látky. Aj preto je vhodný pre domácnosti s alergikmi. Drevený nábytok si navyše žiada len ľahkú údržbu. Postačí prípravok na drevo a jemne pretretie handrou, príp. aj obyčajnou prachovkou. A v prípade poškriabania či väčšieho poškodenia postačí prebrúsenie a prelakovanie. Drevený nábytok čerpá zo všetkých výhod dreva ako materiálu. Možno spomenúť vynikajúcu odolnosť, trvácnosť, dlhú životnosť a ekologickosť (recyklovateľnosť), navyše je drevo príjemné na dotyk. Je zrejmé, že drevený nábytok je neodmysliteľnou súčasťou nábytkárstva a stále v tejto sfére dominuje. Predstavuje originálny a zároveň praktický doplnok v každej izbe v každej domácnosti.

Nielen štýlové bytové doplnky, ale aj kovový a drevený nábytok do domu, bytu či záhrady s nádychom vidieckeho, škandinávskeho a provensálskeho štýlu ponúka e-shop Doplnky do domu. Nájdete u nás aj originálne darčeky pre akúkoľvek príležitosť. Využite i našu formu veľkoobchodnej spolupráce. Pre viac informácií nás kontaktujte.


P. O. Hviezdoslava 67 /16 01851 Nová Dubnica
tel.: +421911727700

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888